Over mij

 REFERENTIES      |    LINKEDIN

Over Bosch Webdesign

Bart van den Bosch

Mijn naam is Bart van den Bosch. Al ruim 15 jaar ontwerp ik met veel plezier websites. Ook ben ik internet ondernemer.

Ik ben expert op de volgende gebieden:

  • Website onderhoud en techniek
  • Webdesign
  • Websites voor ondernemers
  • Zoekmachine optimalisatie
  • Online marketing en promotie

Samenwerking

Veel dingen ben ik zelf goed in, maar er zijn ook dingen waarin anderen beter zijn. Daarom schakel ik regelmatig andere professionals in.

Enkele bedrijven waar ik graag mee samenwerk zijn:

MountainPeaks     Online content en social media
Digital Footprint Vindbaarheid en analytics
123RF Afbeeldingen
Logo 4 life Logo's, huisstijl
   
   
   

 

collaboration-hands-720x320
experienced

Ervaren webdesigner

Al van jongs af aan ben ik bezig met computers en op mijn 14e begon ik met programmeren. In 2001 heb ik een webdesign training gevolgd en ben ik begonnen met het maken van websites. Mijn klanten zijn veelal ondernemers en ZZP-ers die zichzelf online beter willen profileren. Daar hoort een goede website bij.

Elkaars ervaring gebruiken

Bij het maken van een website maken we gebruik van elkaars ervaring. Het maken van een site is altijd een samenwerking tussen mijn en de klant.

U kunt als u dat wilt zelf de teksten aanleveren. Afbeeldingen voor de website zoek ik graag samen met u uit. U kunt de website zelf invullen, bijhouden en uitbreiden. Ik richt de website zo voor u in dat deze net zo eenvoudig is als een tekstverwerker zoals Microsoft Word.

 

Goed vindbaar met SEO

Naast webdesigner ben ik expert op het gebied van (zonne)energie en deel ik mijn kennis en ervaring op mijn blog over zonnepanelen, Zonnepaneelwijzer.com. Deze unieke vergelijkingssite heeft inmiddels meer dan 60.000 bezoekers per jaar.

Mijn ervaring met SEO en het hoger in zoekmachines komen, heb ik met Zonnepaneelwijzer in de praktijk gebracht. Deze kennis en andere tips over hoe je beter zichtbaar wordt online, deel ik graag met mijn klanten. Ik help klanten graag met hun online groei.

Een compleet aanbod voor een goede prijs

Ik ben altijd bezig om te kijken hoe ik zaken slimmer kan aanpakken. Daardoor kan ik een uitstekende kwaliteit leveren tegen een goede prijs.

Omdat ik geloof in de kracht van samenwerken heb ik diverse experts in mijn netwerk die ik inzet om de beste resultaten te krijgen. Zo werk ik samen met een grafisch ontwerper voor de huisstijl en een fotograaf voor professionele foto’s.

 

zoekmachine-optimalisatie-afbeeldingen

Meer info:

REFERENTIES    

LINKEDIN

 

Vierkant 2

Hoe kan ik u helpen?

Contactgegevens

Tel 06-41721165

Bezoekadres

Vredenburg 40, Utrecht

 

Algemene voorwaarden

Download