Referenties

van-boom-advocaten

Persoonlijke aanpak, goed bereikbaar, goede prijs-kwaliteitsverhouding en betrokkenheid. 

Bekijk website

Maarten Meulemeesters
Van Boom Advocaten
selectie-1

Bosch Webdesign heeft mijn bedrijfswebsite naar een hoger niveau getild en ik ben heel erg blij met het resultaat. De site is overzichtelijk,handig ingericht, meer van deze tijd, door mij zelf aan te passen en daarmee precies zoals ik hem wil.

Naast het feit dat Bosch Webdesign veel verstand van webdesign heeft, is het ook een heel prettig bedrijf om mee samen te werken en te sparren over de website en wat je wilt uitstralen.

Ze luisteren goed naar je wensen, denkt mee, is pro-actief, koppelt goed terug en neemt je veel werk uit handen. Natuurlijk kun je ook zelf een website in elkaar flansen, maar Bosch Webdesign weet precies wat een moderne website nodig heeft en maakt een veel professionelere site dan je als leek ooit kunt bouwen.

Kortom, als je een mooie, betaalbare, responsive, SEO proof en persoonlijke website nodig hebt, dan zou ik Bosch Webdesign bellen, ik beveel hem van harte aan!

Bekijk website

Cat Colnot
Chicarica Producties
annemarie-van-der-toorn

Je hebt razendsnel een website gebouwd die goed past. Wat ik enorm in je waardeer is je geduld, je snelle reacties op mijn vragen en de vlotte vertaling van mijn wensen.

 

Je verdiept je in je klant. Je kunt heel goed iets technisch in begrijpelijke taal omzetten. Je bent makkelijk bereikbaar en aanspreekbaar als er vragen zijn.

Bekijk website

Annemarie van der Toorn
Green Velvet
spaanse-school-2

De opgeleverde website was uitstekend. Bart stond altijd klaar om te helpen. Afspraken werden goed nagekomen.

Bekijk website

Mireya Renssen-Meneses
Spaanse School Cervantes
patrick-smolders

Bijzonder tevreden met Bosch webdesign, en wel om meerdere redenen:

  • De vormgeving is visueel aantrekkelijk
  • De structuur is bovendien heel overzichtelijk.
  • Het resultaat is dat de site van B-Present nu werkelijk 'ademt' zodat bezoekers gemakkelijk komen waar ze willen zijn.

 

Bart van den Bosch is tamelijk all-round en ontwierp tevens een heerlijk bondig contact-formulier. Daarmee kunnen geïnteresseerden nu gemakkelijk hun interesse kenbaar maken.

 

Pluspunten

 

  • Esthetiek
  • Een prima combinatie rust (leesbare tekst) met esthetiek / grafische afbeeldingen
  • Een heldere menustructuur

 

Een (terecht!) vertrouwen in z'n expertise, van waaruit soms de ruimte genomen wordt om iets af te wijken van de precieze verwachting van mij als opdrachtgever. Misschien wel juist daardoor zijn mijn verwachtingen overtroffen door het concrete design-resultaat.

 

Verbeterpunt

 

Een handleiding maken over het koppelen van MailChimp aan een landingspagina zou wat mij betreft een verbeterpunt zijn. Ikzelf voel me op dit vlak toch een beetje een beginner.

Patrick Smolders
B-Present
3ec3462

Prima geholpen met een mooie website. Ik kreeg veel ruimte om mijn vragen te stellen.

 

Hij is enthousiast en voelt goed aan waar het mij om gaat. Komt met goede voorstellen en aanwijzingen en heeft geduld.

Beatrijs van der Pas
Tennisschool Zen Tennis